Mendem Kangen !


Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresnoku sing dadi
Tansah kelingan awan bengi

Mung biso telpon marang sliranni
Gawe tombo kangen diriku
Mergo adoh jarak seliramu

Mendem kangen jeroning atiku
Soyo jero mung telpon sliramu
Mendem kangen pengin ketemu
Nadyan saklebet wis marem atiku

Mendem kangen jeroning atiku
Nambah jero mergo tresnoku
Mendem kangen pengin ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku

Iklan

6 pemikiran pada “Mendem Kangen !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s